Fluff

SE JV’15 SE V’16 SE U(U)CH DKCH(U) SE VCH
Rus N’ Riv Tråpid Love Struck Twice

 
Stamtavla K9 Data
Född: 2014 01 14
Hälsa:
HD grad A, ED 0/0, ögonlyst SSVO ua 2019 11 21, prcd-PRA Normal/Clear, JADD Normal/Clear, CP1 Normal/Clear, CLPS Normal/Clear, Buff Normal, DEN Normal/Clear, DM Clear by parentage. CLAM DNA-testad Normal/Clear, CDMC DNA-testad Normal/Clear

Merit:
3 x cert = SE U(U)CH, 4x Cacib, 4x BIM, 1x BIR, 1 x Cacib DK, 1x CAC (VDH) R-CACIB, 1x CACIB-V.
3e plac vet klass Tollarspecialen 2023
3 x 1a pris öppenklass viltspår = SE VCH
Genomfört BPH med skott
BIS Brace KCM (Holländska Tollarspecielan)
2016 & 2017
Svensk Juniorvinnare 2015 (Crufts Kvalificerad)
Svensk Vinnare 2016 (Crufts kvalificerad)
BIR & BIM på utställningar i Sverige & Danmark

Fluff döpt av vänner då han var mest päls som stuttig liten valp! Han är min älskade klumpeduns, som menar så väl när han kommer med tassen och ska klappa på en, men det blir ändå för hårt. Han är en lugn och cool grabb som ändå har ett bra tryck när det kommer till att jobba! En ivrig hund att jobba med men som är lätt att styra. Det spelar ingen roll om man tränar Rally, spår eller apportering, allt e lika kul, bara man får jobba! Fluff är en spontan apportör både på land o vatten på både fjäder och pälsvilt som vi testat. Han är en lugn hund när man inte tränar. Väldigt enkel och ha och göra med, och gillar både stort som smått, två som fyrbent.
Han är en himla rolig hund att gå efter i spårlinan, lätt o läsa och mkt säker och följer spårkärnan utan större utsvängningar! Men han tackar heller inte nej till ett pass Rally eller apportering! Och han är ganska stor i sina sök och vatten, han formligen älskar vattenarbete och få söka i vass, ju jobbigare det är desto roligare tycks det var att få känna kroppen jobba och komma fram till det man vill ha!